Afër
...
MG2000SJE
129,99 €

MG2000SJE

129,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 1,3 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 30,6 × 29 × 20 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 42,6 × 32,6 × 26 cm

Pesha neto: 4,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 6,5 kg

Fuqia e instaluar: 600 w

Kodi i artikullit: 513716

Kodi EAN: 3838942069666

Shtesë

Produktet e ngjashme