Afër
...
ME510W
24,99 €

ME510W

24,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 1,1 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 18,5 × 13,5 × 9 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 21,7 × 17 × 9,5 cm

Pesha neto: 1,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,3 kg

Fuqia e instaluar: 435 w

Kodi i artikullit: 503955

Kodi EAN: 3838942054686

Shtesë

Produktet e ngjashme