Afër
...
ME500N
30,99 €

ME500N

30,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 1,3 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 18 × 14 × 8 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 20,5 × 20,5 × 9 cm

Pesha neto: 1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,2 kg

Fuqia e instaluar: 425 w

Kodi i artikullit: 178217

Kodi EAN: 3838942388248

Shtesë

Produktet e ngjashme