Afër
...
M701W
60,99 €

M701W

M701W
_product/variations/distinction/colour-whiteTrego të dy variacione
klikoni për të mbyllur
60,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 1,5 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 31,5 × 27,7 × 28,7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 33,9 × 27,7 × 28,7 cm

Pesha neto: 3,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 4,3 kg

Fuqia e instaluar: 250 w

Kodi i artikullit: 232660

Kodi EAN: 3838942469121

Shtesë

Produktet e ngjashme