Afër
...
M605W

M605W

M605W
_product/variations/distinction/colour-whiteTrego të dy variacione
klikoni për të mbyllur
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 1 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 20 × 16,5 × 8 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 23,7 × 18,5 × 9,7 cm

Pesha neto: 1,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,5 kg

Fuqia e instaluar: 300 w

Kodi i artikullit: 284328

Kodi EAN: 3838942623769

Karkasa

Produktet e ngjashme