Afër
...
M450B
39,99 €

M450B

39,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik

Ngjyra: E zezë

Gjatesia e kabllit: 1,4 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 20,9 × 16,1 × 8,7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 20,9 × 16,1 × 8,7 cm

Pesha neto: 1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,4 kg

Fuqia e instaluar: 400 w

Kodi i artikullit: 663551

Kodi EAN: 3838782058851

Shtesë

Produktet e ngjashme