Afër
...
SIT2200VS Hekur me avull
61,99 €

Hekur me avull SIT2200VS

Analog Inox
61,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Avull i plotë

Avull i plotë

Hekurat punojnë më mirë kur punojnë me avull. Fuqia e avullit mund të rregullohet në tre nivele; hekurosja bëhet edhe më e lehtë dhe më efiçente nga fuqia e madhe e çlirimit të shpejtë të avullit. Të gjithë hekurat Gorenje mundësojnë gjithashtu hekurosje vertikale me përdorim të avullit.
më shumë info
më pak info
_products/features/icon - Fikje automatike

Fikje automatike

Disa aspekte të sigurisë janë marrë tashmë parasysh nga hekuri jonë.
Disa aspekte të sigurisë janë marrë tashmë parasysh nga hekuri jonë. Nëse hekuri është i ndezur, por nuk përdoret për një farë kohe dhe është i vendosur vertikalisht, ai do të fiket automatikisht pas pak kohe. Kur ju e lëvizni hekurin, sensori do ta riaktivizojë atë.

Detajet teknike

Inox

Analog

Avulli: 130 g/min

Funksioni i sperkatjes

Dizajn ergonomik

Mbajtese prej gome

Kapaciteti i rezervoarit te ujit: 0,31 l

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 2,5 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 29 × 15 × 11,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 30,5 × 15,2 × 12,5 cm

Pesha neto: 1,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,7 kg

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Kodi i artikullit: 423429

Kodi EAN: 3838942927072

Shtesë

Produktet e ngjashme