Afër
...
SIT1650V Hekur
28,99 €

Hekur SIT1650V

Analog Inox
28,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Avull i plotë

Avull i plotë

Hekurat punojnë më mirë kur punojnë me avull. Fuqia e avullit mund të rregullohet në tre nivele; hekurosja bëhet edhe më e lehtë dhe më efiçente nga fuqia e madhe e çlirimit të shpejtë të avullit. Të gjithë hekurat Gorenje mundësojnë gjithashtu hekurosje vertikale me përdorim të avullit.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Inox

Analog

Avulli: 70 g/min

Funksioni i sperkatjes

Dizajn ergonomik

Kapaciteti i rezervoarit te ujit: 0,30 l

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 2,0 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 26,4 × 14,4 × 11 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 28,5 × 14,5 × 12 cm

Pesha neto: 0,9 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,1 kg

Fuqia e instaluar: 1.650 w

Kodi i artikullit: 276428

Kodi EAN: 3838942609084

Shtesë

Produktet e ngjashme