Afër
...
SIH1100TBT Hekur me avull
22,99 €

Hekur me avull SIH1100TBT

Analog
22,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Avull i plotë

Avull i plotë

Hekurat punojnë më mirë kur punojnë me avull. Fuqia e avullit mund të rregullohet në tre nivele; hekurosja bëhet edhe më e lehtë dhe më efiçente nga fuqia e madhe e çlirimit të shpejtë të avullit. Të gjithë hekurat Gorenje mundësojnë gjithashtu hekurosje vertikale me përdorim të avullit.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Analog

Kapaciteti i rezervoarit te ujit: 0,07 l

Gjatesia e kabllit: 1,9 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 8,4 × 9,3 × 17,8 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 11,6 × 11 × 19 cm

Pesha neto: 0,4 kg

Pesha bruto e pajisjes: 0,7 kg

Fuqia e instaluar: 1.100 w

Kodi i artikullit: 733342

Kodi EAN: 3838782178566

Shtesë

Produktet e ngjashme