Afër
...
SIH 2600GC Hekur me avull
47,99 €

Hekur me avull SIH 2600GC

Analog
47,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Avull i plotë

Avull i plotë

Hekurat punojnë më mirë kur punojnë me avull. Fuqia e avullit mund të rregullohet në tre nivele; hekurosja bëhet edhe më e lehtë dhe më efiçente nga fuqia e madhe e çlirimit të shpejtë të avullit. Të gjithë hekurat Gorenje mundësojnë gjithashtu hekurosje vertikale me përdorim të avullit.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Analog

Avulli: 100 g/min

Funksioni i sperkatjes

Kapaciteti i rezervoarit te ujit: 0,35 l

Gjatesia e kabllit: 2,5 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 31 × 18,6 × 13 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 32,2 × 16,9 × 15 cm

Pesha neto: 1,4 kg

Pesha bruto e pajisjes: 2 kg

Fuqia e instaluar: 2.600 w

Kodi i artikullit: 507346

Kodi EAN: 3838942058875

Shtesë

Produktet e ngjashme