Afër
...
SIH 2200GC Hekur me avull
19,99 €

Hekur me avull SIH 2200GC

Analog
19,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Avull i plotë

Avull i plotë

Hekurat punojnë më mirë kur punojnë me avull. Fuqia e avullit mund të rregullohet në tre nivele; hekurosja bëhet edhe më e lehtë dhe më efiçente nga fuqia e madhe e çlirimit të shpejtë të avullit. Të gjithë hekurat Gorenje mundësojnë gjithashtu hekurosje vertikale me përdorim të avullit.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Analog

Avulli: 80 g/min

Funksioni i sperkatjes

Kapaciteti i rezervoarit te ujit: 0,30 l

Gjatesia e kabllit: 2 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 30,5 × 16,5 × 12 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 31,3 × 15,9 × 12,5 cm

Pesha neto: 1,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,4 kg

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Kodi i artikullit: 507326

Kodi EAN: 3838942058868

Shtesë

Produktet e ngjashme