Afër
...
SIH 1800BT Hekur me avull
27,99 €

Hekur me avull SIH 1800BT

Analog
27,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Avull i plotë

Avull i plotë

Hekurat punojnë më mirë kur punojnë me avull. Fuqia e avullit mund të rregullohet në tre nivele; hekurosja bëhet edhe më e lehtë dhe më efiçente nga fuqia e madhe e çlirimit të shpejtë të avullit. Të gjithë hekurat Gorenje mundësojnë gjithashtu hekurosje vertikale me përdorim të avullit.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Analog

Avulli: 40 g/min

Funksioni i sperkatjes

Kapaciteti i rezervoarit te ujit: 0,20 l

Gjatesia e kabllit: 2,5 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 27 × 14 × 10,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 27,2 × 14,2 × 10,7 cm

Pesha neto: 0,8 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,3 kg

Fuqia e instaluar: 1.800 w

Kodi i artikullit: 443177

Kodi EAN: 3838942983412

Shtesë

Produktet e ngjashme