Afër
...
SIE2200VN Hekur
56,99 €

SIE2200VN

Hekur
Analog NANOtech
56,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Avull i plotë

Hekurat punojnë më mirë kur punojnë me avull. Fuqia e avullit mund të rregullohet në tre nivele; hekurosja bëhet edhe më e lehtë dhe më efiçente nga fuqia e madhe e çlirimit të shpejtë të avullit. Të gjithë hekurat Gorenje mundësojnë gjithashtu hekurosje vertikale me përdorim të avullit.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

NANOtech

Analog

Avulli: 100 g/min

Funksioni i sperkatjes

Dizajn ergonomik

Kapaciteti i rezervoarit te ujit: 0,31 l

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 2 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 30 × 15 × 12,7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 33 × 18 × 16 cm

Pesha neto: 1,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,6 kg

Fuqia e instaluar: 2.000 w

Kodi i artikullit: 370292

Kodi EAN: 3838942775826

Karkasa

Produktet e ngjashme