SGT2400V PRO

SGT2400V PRO

shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Avulli: 250 g/min

Dizajn ergonomik

Mbajtese prej gome

Kapaciteti i rezervoarit te ujit: 1,20 l

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 1,9 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 37 × 31,5 × 24 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 45 × 34 × 26 cm

Pesha neto: 4,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 5,2 kg

Fuqia e instaluar: 2.400 w

Kodi i artikullit: 512935

Kodi EAN: 3838942067334

Shtesë

Produktet e ngjashme