Afër
...
SGT2400MVPRO
109,99 €

SGT2400MVPRO

109,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Avulli: 250 g/min

Dizajn ergonomik

Kapaciteti i rezervoarit te ujit: 1,00 l

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 1,9 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 39 × 24 × 21 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 39,5 × 31 × 24,5 cm

Pesha neto: 3,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 4,5 kg

Fuqia e instaluar: 2.400 w

Kodi i artikullit: 566112

Kodi EAN: 3838942137488

Shtesë

Produktet e ngjashme