Afër
...
SGH2400BBSUPREME
129,99 €

SGH2400BBSUPREME

129,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Avulli: 600 g/min

Dizajn ergonomik

Kapaciteti i rezervoarit te ujit: 1,70 l

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 1,9 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 44 × 28 × 29 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 47,4 × 32 × 29,4 cm

Pesha neto: 4,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 6,5 kg

Fuqia e instaluar: 2.400 w

Kodi i artikullit: 673858

Kodi EAN: 3838782070211

Shtesë

Produktet e ngjashme