Afër
...
VCEA28ESBU Fshesë
39,99 €

Fshesë VCEA28ESBU

EVO SLIDE Qese filtër Numri i aksesorëve: 3 Fshesa univerzale
94,99 €
39,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

EVO SLIDE

Fuqia terheqjes: 183 W

Qese filtër

Per pastrim te thate

Numri i aksesorëve: 3

Fshesa univerzale

Qarkullimi i ajrit: 30 L/s

Kapaciteti i thesit: 3 L

Tipi i tubit: Teleskopik

Gjatësia e tubit: 86 cm

Materiali i gypit: Krom

Filtrim Hepa

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Rregullim i fuqise me buton rreshqites

Nisje e butë

Tregues i mbushjes me nbeturina

Thes te letres: 1

Qese-filter tekstili: 1

Aksesorë: 3

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 19 m

Vertikal ose horizontal

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 3

Rrota te gomes

Disenjua/ngjyra: Kalter

Gjatesia e kabllit: 7,0 m

Niveli i zhurmshmërisë: 79 dB(A)re1pW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 45 × 31 × 25 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 51 × 35,5 × 31,5 cm

Pesha neto: 4,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 7,7 kg

Fuqia e instaluar: 800 w

Kodi i artikullit: 594908

Kodi EAN: 3838782024436

Shtesë

Produktet e ngjashme