Afër
...
T900E
49,99 €

T900E

49,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: Inox

Gjatesia e kabllit: 0,9 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 28 × 18 × 17 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 32,7 × 20,6 × 19,5 cm

Pesha neto: 1,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,9 kg

Fuqia e instaluar: 870 w

Kodi i artikullit: 294568

Kodi EAN: 3838942644641

Shtesë

Produktet e ngjashme