Afër
...
K17GWII Ngrohese elektrike e ujit
37,99 €

Ngrohese elektrike e ujit K17GWII

37,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Xham

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 0,6 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 21,7 × 23,7 × 16 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 22 × 24 × 18,7 cm

Pesha neto: 1,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,5 kg

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Kodi i artikullit: 559640

Kodi EAN: 3838942120930

Shtesë

Produktet e ngjashme