K10BY

K10BY

shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 0,8 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 15,5 × 24 × 15,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 22,5 × 25 × 22,5 cm

Pesha neto: 1,4 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,8 kg

Fuqia e instaluar: 800 w

Kodi i artikullit: 578277

Kodi EAN: 3838782013744

Shtesë

Produktet e ngjashme