Afër
...
H17BY
49,99 €

H17BY

49,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Niveli i zhurmshmërisë: 35 dB(A)re1pW

Gjatesia e kabllit: 1,0 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 34 × 21 × 15 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 36,8 × 24,5 × 17,8 cm

Pesha neto: 1,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 2,2 kg

Fuqia e instaluar: 30 w

Kodi i artikullit: 561278

Kodi EAN: 3838942126130

Shtesë

Produktet e ngjashme