Afër
...
SMK150B
24,99 €

SMK150B

SMK150B
_product/variations/distinction/colour-blackTrego të dy variacione
klikoni për të mbyllur
24,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 0,7 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 8,5 × 21,5 × 10,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 10,5 × 21,5 × 10,5 cm

Pesha neto: 0,8 kg

Pesha bruto e pajisjes: 0,9 kg

Fuqia e instaluar: 150 w

Kodi i artikullit: 284331

Kodi EAN: 3838942623783

Shtesë

Produktet e ngjashme