Afër
...
SIC500BK
39,99 €

SIC500BK

39,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 21 × 31 × 18 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 25 × 35 × 19 cm

Pesha neto: 1,6 kg

Pesha bruto e pajisjes: 2,3 kg

Fuqia e instaluar: 500 w

Kodi i artikullit: 573799

Kodi EAN: 3838782005671

Shtesë

Produktet e ngjashme