SBR800HC

SBR800HC

shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 1,0 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 23,5 × 42,5 × 18,7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 43,1 × 36,6 × 25,5 cm

Pesha neto: 3,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 4,8 kg

Fuqia e instaluar: 800 w

Kodi i artikullit: 568395

Kodi EAN: 3838942163128

Shtesë

Produktet e ngjashme