Afër
...
SBR1000BE
119,99 €

SBR1000BE

119,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 0,9 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 26,5 × 29 × 43 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 54,5 × 28 × 41,5 cm

Pesha neto: 5,9 kg

Pesha bruto e pajisjes: 8,1 kg

Fuqia e instaluar: 960 w

Kodi i artikullit: 512145

Kodi EAN: 3838942065781

Shtesë

Produktet e ngjashme