Afër
...
SB800B
89,99 €

SB800B

89,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 0,9 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 25,5 × 22 × 41 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 40,5 × 25,5 × 32,8 cm

Pesha neto: 3,9 kg

Pesha bruto e pajisjes: 5 kg

Fuqia e instaluar: 680 w

Kodi i artikullit: 512147

Kodi EAN: 3838942065804

Shtesë

Produktet e ngjashme