Afër
...
S500LBW
29,99 €

S500LBW

29,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 10,2 × 16,5 × 10,2 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 10,6 × 19 × 10,6 cm

Pesha neto: 1,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,7 kg

Fuqia e instaluar: 500 w

Kodi i artikullit: 731696

Kodi EAN: 3838782149221

Shtesë

Produktet e ngjashme