S450E

S450E

shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 18,5 × 22 × 15,8 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 18,5 × 23,5 × 18,5 cm

Pesha neto: 1,7 kg

Pesha bruto e pajisjes: 2,1 kg

Fuqia e instaluar: 400 w

Kodi i artikullit: 492042

Kodi EAN: 3838942035555

Shtesë

Produktet e ngjashme