Afër
...
S400W
32,99 €

S400W

32,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 19,4 × 21,8 × 15 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 25,5 × 15 × 18 cm

Pesha neto: 1,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,7 kg

Fuqia e instaluar: 400 w

Kodi i artikullit: 347040

Kodi EAN: 3838942741043

Shtesë

Produktet e ngjashme