Afër
...
S300W
26,99 €

S300W

26,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 17,5 × 20,5 × 17,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 20,8 × 26,3 × 20,3 cm

Pesha neto: 1,6 kg

Pesha bruto e pajisjes: 2,1 kg

Fuqia e instaluar: 300 w

Kodi i artikullit: 402241

Kodi EAN: 3838942824111

Shtesë

Produktet e ngjashme