Afër
...
R706A Prerës
99,99 €

Prerës R706A

99,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Alumin

Gjatesia e kabllit: 1,0 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 35 × 28,5 × 24,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 40 × 29 × 29,5 cm

Pesha neto: 4,9 kg

Pesha bruto e pajisjes: 5,5 kg

Fuqia e instaluar: 180 w

Kodi i artikullit: 377480

Kodi EAN: 3838942786877

Shtesë

Produktet e ngjashme