Afër
...
R606E Prerës
79,99 €

Prerës R606E

79,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 1,0 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 45,8 × 27,5 × 29,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 47 × 29 × 31 cm

Pesha neto: 5,8 kg

Pesha bruto e pajisjes: 6,9 kg

Fuqia e instaluar: 150 w

Kodi i artikullit: 377479

Kodi EAN: 3838942786860

Shtesë

Produktet e ngjashme