Afër
...
R506E Prerës
68,99 €

Prerës R506E

68,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 1,0 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 38,2 × 27,2 × 26,2 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 40 × 28,6 × 28 cm

Pesha neto: 4,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 5,2 kg

Fuqia e instaluar: 150 w

Kodi i artikullit: 377478

Kodi EAN: 3838942786853

Shtesë

Produktet e ngjashme