Afër
...
R401W Prerës
59,99 €

Prerës R401W

59,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik

Gjatesia e kabllit: 1,1 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 33 × 19,5 × 10,2 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 36 × 24 × 10,5 cm

Pesha neto: 1,6 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,8 kg

Fuqia e instaluar: 100 w

Kodi i artikullit: 731500

Kodi EAN: 3838782143090

Shtesë

Produktet e ngjashme