Afër
...
MG1500SJW
59,99 €

MG1500SJW

79,99 €
59,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 1 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 23 × 18 × 23 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 34,2 × 29 × 21 cm

Pesha neto: 2,8 kg

Pesha bruto e pajisjes: 3,9 kg

Fuqia e instaluar: 350 w

Kodi i artikullit: 732101

Kodi EAN: 3838782158100

Shtesë

Produktet e ngjashme