Afër
...
HBX884QE
52,99 €

HBX884QE

52,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: Inox

Gjatesia e kabllit: 1,3 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 6,3 × 40,5 × 6,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 31 × 28 × 19,5 cm

Pesha neto: 1,4 kg

Pesha bruto e pajisjes: 2,3 kg

Fuqia e instaluar: 800 w

Kodi i artikullit: 522697

Kodi EAN: 3838942085406

Shtesë

Produktet e ngjashme