Afër
...
HBX604QB
42,99 €

HBX604QB

42,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E zezë

Gjatesia e kabllit: 1,1 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 5,5 × 39 × 8 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 25,6 × 29 × 15,4 cm

Pesha neto: 1,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,7 kg

Fuqia e instaluar: 600 w

Kodi i artikullit: 525397

Kodi EAN: 3838942089510

Shtesë

Produktet e ngjashme