Afër
...
HBX603RL
39,99 €

HBX603RL

39,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 1,1 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 6 × 36,5 × 8 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 21,5 × 14,5 × 22 cm

Pesha neto: 1,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,7 kg

Fuqia e instaluar: 600 w

Kodi i artikullit: 728256

Kodi EAN: 3838782029059

Shtesë

Produktet e ngjashme