Afër
...
HBX603HC
62,99 €

HBX603HC

62,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 1,1 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 6,2 × 41,4 × 6,4 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 30,6 × 15,4 × 24,4 cm

Pesha neto: 1,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 2,4 kg

Fuqia e instaluar: 600 w

Kodi i artikullit: 568398

Kodi EAN: 3838942163838

Shtesë

Produktet e ngjashme