Afër
...
HBX600W
19,99 €

HBX600W

19,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 1,1 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 5,1 × 39 × 7,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 20 × 21,4 × 13 cm

Pesha neto: 0,9 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,3 kg

Fuqia e instaluar: 600 w

Kodi i artikullit: 673868

Kodi EAN: 3838782070129

Shtesë

Produktet e ngjashme