HBX485QW

HBX485QW

shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 1,1 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 6,2 × 38,2 × 5,1 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 25,2 × 22,4 × 12,6 cm

Pesha neto: 1,7 kg

Pesha bruto e pajisjes: 2,3 kg

Fuqia e instaluar: 400 w

Kodi i artikullit: 478632

Kodi EAN: 3838942020629

Shtesë

Produktet e ngjashme