Afër
...
HBX481QW
26,99 €

HBX481QW

26,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 1,1 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 6,2 × 38,2 × 5,1 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 15,9 × 22,6 × 8 cm

Pesha neto: 0,7 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,2 kg

Fuqia e instaluar: 400 w

Kodi i artikullit: 478631

Kodi EAN: 3838942020117

Shtesë

Produktet e ngjashme