Afër
...
HBX480QW
24,99 €

HBX480QW

24,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 1,1 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 6,7 × 38,8 × 6,7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 15,9 × 22,6 × 8 cm

Pesha neto: 0,7 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1 kg

Fuqia e instaluar: 480 w

Kodi i artikullit: 478570

Kodi EAN: 3838942020100

Shtesë

Produktet e ngjashme