Afër
...
HB804E
59,99 €

HB804E

HB804E
_product/variations/distinction/colour-stainlessTrego të dy variacione
klikoni për të mbyllur
59,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: Inox

Gjatesia e kabllit: 1,3 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 6,3 × 40,5 × 6,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 28,2 × 23,5 × 32,5 cm

Pesha neto: 2,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 2,9 kg

Fuqia e instaluar: 800 w

Kodi i artikullit: 340563

Kodi EAN: 3838942728945

Shtesë

Produktet e ngjashme