Afër
...
HB451W
22,99 €

HB451W

22,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 1,3 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 6,3 × 38 × 8 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 7 × 21,5 × 13 cm

Pesha neto: 0,7 kg

Pesha bruto e pajisjes: 0,9 kg

Fuqia e instaluar: 400 w

Kodi i artikullit: 340560

Kodi EAN: 3838942728914

Shtesë

Produktet e ngjashme