Afër
...
HB400W
28,99 €

HB400W

28,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 1,3 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 6,3 × 38 × 8 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 7 × 21,5 × 13 cm

Pesha neto: 0,7 kg

Pesha bruto e pajisjes: 0,9 kg

Fuqia e instaluar: 400 w

Kodi i artikullit: 340559

Kodi EAN: 3838942728907

Shtesë

Produktet e ngjashme