Afër
...
BSM600PR
29,99 €

BSM600PR

29,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 13 × 40 × 14 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 24 × 25 × 16,5 cm

Pesha neto: 1,4 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,6 kg

Fuqia e instaluar: 250 w

Kodi i artikullit: 539310

Kodi EAN: 3838942103520

Shtesë

Accessories

Produktet e ngjashme