Afër
...
BSM600LBW
24,99 €

BSM600LBW

24,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 13 × 40 × 14 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 26 × 25 × 17 cm

Pesha neto: 1,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,7 kg

Fuqia e instaluar: 300 w

Kodi i artikullit: 731712

Kodi EAN: 3838782149283

Shtesë

Produktet e ngjashme