BPC2B

BPC2B

shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E zezë

Gjatesia e kabllit: 1,3 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 23,2 × 54,5 × 22 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 42,7 × 26 × 31,8 cm

Pesha neto: 5,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 7,1 kg

Fuqia e instaluar: 1.500 w

Kodi i artikullit: 521350

Kodi EAN: 3838942085345

Shtesë

Produktet e ngjashme