Afër
...
B800RL Mikser
59,99 €

Mikser B800RL

59,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 1,1 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 22 × 41,5 × 19,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 31,5 × 40 × 24 cm

Pesha neto: 4,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 5 kg

Fuqia e instaluar: 800 w

Kodi i artikullit: 728255

Kodi EAN: 3838782029042

Shtesë

Produktet e ngjashme